Els silencis del carrer de l’Arc a Castelló.

Aquesta vesprada ha segut la presentació de Els silencis del carrer de l’Arc a la llibreria Babel de Castelló. Les condicions no eren les més adequades, perquè la pandèmia no sembla disposada a donar-nos treva. Tothom anàvem amb la cara tapada i hem hagut de comprovar que no teníem febre. Però val a dir que Elena Fora ha tingut la satisfacció d’haver omplert el fòrum Babel. El nombrós públic assistent ha pogut gaudir de les explicacions sobre l’arquitectura interna que aconsegueix que Els silencis del carrer de l’Arc siga una bona novel·la. L’autora ha anat explicant els secrets dels personatges principals. Per il·lustrar-los, Cesca Fora anava llegint petits fragments que els retrataven amb precisió. Al final, tots els presents teníem un gran interès per saber què és el que pretenen amagar els nombrosos silencis que són, al capdavall, un dels principals personatges d’una història intensa i colpidora.

En acabar, Pere Duch, ànima mater de la llibreria m’ha comentat el goig que li ha fet poder gaudir, en una mateixa taula, de tres variants dialectals del Català. El Valencià de la Plana, el parlar del Baix Maestrat i l’Oriental del Barcelonès. I ha matisat que totes tres les hem usat amb una pronuncia molt correcta. A mi, per la part que em pertocava, m’ha agradat la observació.

Només falta agrair l’assistència a tots els presents. De tot cor.

Us deixe unes quantes imatges de l’acte.

  

 

Afegeix un comentari