El carrer era de terra.

Avui, catorze d’octubre del 2020, s’ha fet públic el veredicte del jurat dels premis literaris Ciutat de Sagunt. El més veterà, XXIII edició, és el de Poesia, premi Jaume Bru i Vidal. El de Teatre, el premi Pepe Alba, és el més recent: XVII edició. I el de Narrativa, Ciutat de Sagunt, arriba a la XXII edició.

I aquest any, el premi de Narrativa l’he guanyat jo. D’un total de 39 originals presentats, el jurat ha acabat seleccionant la meua novel·la. “El carrer era de terra”. Guanyar un premi de la importància del “Ciutat de Sagunt”, un dels grans premis literaris del País Valencià i més competint entre 39 participants, és una satisfacció que no es pot descriure amb paraules. Estic tan content que només volia compartir la notícia amb tots vosaltres.

L’entrega dels guardons serà el proper divendres, 30 d’octubre, a les set i mitja de la vesprada al centre Mario Monreal de Sagunt. L’assistència es lliure, però amb mesures de seguretat. La novel·la la publicarà, properament, Onada Edicions. Tot un luxe.

En una època difícil, quan tothom anem amb la careta a la cara i la por al cos, les alegries s’han de compartir.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *