9 d’octubre.

Mentre els valencians celebrem la nostra diada nacional amb distanciament social i reivindicacions del president Puig, a Madrid continuen amb una funció de teatre amb molt mal argument. Avui, el govern espanyol ha decretat l’estat d’alarma a Madrid per tractar d’evitar que els d’allà que poden se’n vagin de pont.

Ahir, els jutges van decidir que el confinament de Madrid vulnerava drets fonamentals dels ciutadans d’allà. De moment no consta que Hagen posat cap objecció a l’entrega del premi Nobel de Química a dues dones.

El govern de la comunidad de Madrid sembla que no pensa prendre cap decisió sensata passe el que passe. El rei Borbó ha anat a Barcelona a comprovar que allà no el volen. El president del Barça no vol plegar encara que la seua gestió siga nefasta.

President Puig. Amb tanta competència, és difícil aconseguir audiència. Val més que reclame allò que ens pertoca als valencians cada dia. Perquè per acabar-ho d’adobar, tres presidents catalans, tres, han fet una compareixença conjunta a Perpinyà.

I els empestats i els morts, augmentant sense remei. Quin desastre!

Bon nou d’octubre a tots.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *