La comparació.

Mentre el president Torra ha segut destituït per haver demanat la llibertat dels presos polítics i la llibertat d’expressió, el virus continua collant els madrilenys. I aquests, governats per una barreja mortal d’ignorància i supèrbia (Alex Arenas dixit) segueixen viatjant per a poder escampar la malaltia. Però cap autoritat exerceix el seu paper per evitar-ho. Per no fer-se de mal que voler.

Al final, tornarà a haver un confinament total. Amb fallida de l’estat inclosa. Catalunya se n’anirà igualment i vindran els ignorants superbs de sempre a explicar-nos que és que el món ens té enveja perquè som la millor terra del món. Un país de mel i llet. Però on no es podrà dir res dels ignorants superbs que ens governen. Ni dels grans lladres. Ni dels mals serveis. Ni dels preus abusius per serveis bàsics. Ni del fet que es paguen millor als antidisturbis que als metges. Ni dels terraplanistes de maneres que ens envolten.

Et planteges la comparació i ja veus clar que el president Torra té raó.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *