Heribert Barrera.

L’ajuntament de Barcelona ha decidit retirar-li la medalla de la ciutat a Heribert Barrera. Aquest, nascut el 1917 i mort el 1997, als 94 anys, va ser un polític destacat i membre d’ERC. Les raons adduïes és que era un polític supremacista. I el vot decisiu ha segut el de Manuel Valls, un personatge amb un currículum en racisme més que sinistre.

El problema rau en que Heribert Barrera, a més a més de polític, era científic. Llicenciat en Química, en Matemàtiques, i en Enginyeria Química i Doctor en Física per la Sorbona, Va ser professor de la Universitat de Montpeller durant molts anys. L’home té un currículum científic important.

Segurament, cap dels que han votat per a desposseir-lo d’una medalla que ha perdut gran part del seu valor, té cap titulació universitària seriosa. I és segur que, entre tots, no serien capaços d’apropar-se als coneixements d’Heribert Barrera. És allò que els passa als qui s’autoanomenen progressistes i d’esquerres. Que quan tenen oportunitat, es mostren com una colla de mediocres disposats a qualsevol cosa per aconseguir un sou que en un mercat lliure de treball mal podrien ni somiar. Per cert. Al rei fugitiu no li l’han llevada. Per si perden la paga, segurament.

Tenim els responsables polítics que tenim i després passa el què passa. I ens queixem per vici.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *