El consell.

Segons publica el Diario de Mallorca, el Govern demana als docents que no facen massa vida social. Aconsella als docents que es queden a casa. La resta, poden anar alo bar a xerrar amb tranquil·litat i treure’s la careta i parlar a crits. Fins i tot, si beuen una mica massa, poden cantar i tot.

Sembla mentida que un país que pretén viure del turisme estiga dirigit per ineptes tan ineptes. Gràcies a aquell desconfinament fet de pressa i corrent allà cap al mes de juny, es va aconseguir que en tot l’estiu, mentre a la resta d’Europa la incidència del virus baixava, a casa nostra tornés a pujar.

I ara mateix, amb un Madrid que sembla ser l’àrea més empestada de tota Europa, quan ja no hi ha més remei que confinar-los, abans se’ls deixen un parell de dies per a que tots els qui puguen fugir se’n vagen cap a les segones residències o cap on siga. Igual que al març. Els pobres treballadors, aquests no. Que es queden tancats a casa, que ja els vigilarà la força pública per a que no vagen a beure’s una cervesa al bar. A servir-la sí.

Segurament, la veritable i última raó de la incompetència absoluta de la immensa majoria dels governants rau en que són gent que en viu d’això. I només d’això. Vull dir que, si un dia no tenen un càrrec públic amb sou, l’endemà deixen de menjar. I clar. Sempre que es troben davant d’una disjuntiva que implica posar en perill el seu mitjà de vida, trien continuar menjant. En realitat, la gent tant els fa.

No deixa de ser curiós que es comencen a carregar les tintes en contra dels docents, quan dels alumnes no es diu res. O quan a les famílies se’ls diu allò de que, si el fill té símptomes compatibles amb la COVID19, que no el duguen a l’escola. També crida l’atenció que s’haja pujat el sou als membres de les forces de seguretat i no als metges i sanitaris. O que encara no se sàpiga què passarà amb els ERTO que s’acaben en deu dies.

A hores d’ara, el turisme de l’any està enfonsat; però estem a pocs dies, tal i com van les coses, d’enfonsar el de l’any que ve.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *