Espais.

L’altre dia, la senyora Celáa, que fa de ministra, explicava que per al curs que ve caldrà utilitzar com aules tots aquells espais que no s’utilitzen. I parlava de salons de actes, gimnasos o laboratoris. Amb això ja demostrava que si alguna vegada ha anat a un institut no li ha servit per a res.

A l’institut on treballe no hi ha saló de actes, perquè fa anys va haver una requalificació de terrenys. L’institut es va quedar amb la meitat del solar previst i un empresari del futbol amb l’altra meitat.

I els laboratoris és on es donaven les optatives de laboratoris de Ciències. Per a ESO i batxillerat. Però aquestes assignatures van desaparéixer amb les successives reformes.

Ara, haurem de desmantellar els laboratoris per a fer-ne aules.

Això, ni a la ministra ni a ningú dels qui ens manen li importa un borrall. Perquè ells són ignorants de mena. I no podrien continuar manant si el nivell cultural dels ciutadans pugés. En realitat, ja els van bé quatre llegendes que anomenen història. Quatre clàssics arnats i poc més. Especialment perilloses els semblen les Ciències. Basades en l’experimentació i adaptant-se a la realitat observada no permeten deliris. Fins i tot hi ha científics que han gosat dir als governants ignorants que ho eren. I han acabat tenint raó.

A pacte amb els laboratoris. Clar que sí.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *