L’home dels nassos.

Avui s’acaba l’any. i hi ha la tradició, al menys alnord del País Valencià, d’anunciar als xiquets que pel carrer va l’home dels nassos. Un home que tants nassos com dies queden de l’any. La primera vegada, el xiquet ix corrent a buscar-lo. Després, ja costa molt convèncer-lo de res.

Justament avui s’ha publicat l’acord de govern entre el PSOE i Podemos. I, pel que fa a Catalunya, l’únic punt important, diu que compliran l’estatut. I de passada, l’advocacia de l’estat diu que s’ha de complir la sentència del TJUE. Faltaria més.

I es veu y, amb això, Esquerra ja en té prou per fer president a Sánchez.

D’això se’n podria dir el dia dels nassos. En tants sentits com ho vulgueu interpretar.

Bon any nou. I a esperar les bondats d’aquell nou govern que es veu que ens deixaran els Reis d’Orient.

Quins nassos!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *