Desgràcies.

Els valencians estem de pega. D’una banda, ens està caient tota l’aigua possible a la vegada. Una gota freda (Depressió Aïllada Nivell Alt)  ens ha deixat dos morts a Cabdet i destrosses de tota mena a la meitat sud del País Valencià. Això fins ara mateix, perquè a partir d’ara, la mateixa pertorbació es desplaçarà cap al nord afectant pràcticament totes les comarques. I hi ha llocs a la Marina o a la Costera que ja s’han inundat ben inundades.

Però és que, a més a més, estem infrafinaçats. Paguem com si fossim rics per tal que l’Altiplà continue bufant en caldo gelat; però el cas és que som pobres. Estem escanyats per un estat que sap cobrar però no sap retornar res ací. I malgrat que el conseller d’economia pensava que ens arribaria alguna engruna dels nostres imposts que s’enduen cap allà, es veu que la menistra del ram ja ha dit que no. Que el més fàcil per a tots és que es facilite la investidura de Pedro Sánchez. I això no arriba a la categoria de xantatge. És un argument tan estúpid que faria riure de no ser perquè hi ha serveis bàsics, (ensenyament, sanitat o dependència, per exemple), que no poden donar l’abast a les necessitats dels valencians per falta d’uns diners que es malbaraten, a tall d’exemple, en comprar blindats. Que resultaran tan inútils com la resta de grans compres en armament. D’infraestructures, ja millor no parlar-ne.

Total; que estem fotuts i ben fotuts. I, si per alguna causa se’ns acut parlar com parlem a casa, ens diuen maleducats. Qualsevol botafalles treballant de cambrer es creu amb el dret de dir-nos com li hem de parlar a ell. A ell, que només menjarà si ens serveix i ho fa bé.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *