El futur.

L’altre dia em va arribar un enllaç amb una entrevista que havia fet Bernat Deltell a Xavier Díez en el seu blog. I em van semblar molt interessants les opinions d’aquest historiador. Molt. En especial, perquè hi havia algunes coses que jo desconeixia del tot. L’informe Picasso, per exemple. Per si us ve de gust, aci us deixe l’enllaç.

En certa manera, ara que estem molt atabalats amb la imminència de la investidura del somrient Pedro Sánchez, la submissió dels partits independentistes, les negociacions de darrera hora amb Podemos, les pressions de l’IBEX, barrejades amb les retallades inclements que diferents agències de qualificació estan fent al propi IBEX, aquesta entrevista dóna una perspectiva una mica més llarga. Perquè hi ha situacions que poden semblar molt canviants; de sobte, ens pot semblar que tot es capgira per sempre més. I allò que ens semblava inevitable, sembla que es fa impossible; però hi ha una tendència i una situació objectiva que sempre cal mirar amb una mica de perspectiva. L’aparent força immensa d’Espanya pot no ser tanta com sembla. Una cosa semblant a la que li passa a la Unió Europea. No us dic res més. Gaudiu de l’entrevista i prou.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *