A Ares.

Aquest dissabte, uns quants membres de El Pont, Cooperativa de lletres, varem pujar a la fira del llibre de Ares.

Ares és un poble de l’interior de la província de Castelló. Malgrat que és molt menut, s’hi organitza, des de fa alguns anys, una fira del llibre. I no una fira qualsevol, no. Una fira amb un programa imponent. Els autors de El Pont, sempre procurem anar a aquests llocs menuts on no hi ha llibreries ni molts altres serveis culturals. Com a mínim, aportem el nostre gra de sorra per afavorir l’accés a la literatura d’aquells habitants dels pobles que resten aïllats de la immensa majoria de la població que ens amunteguem a la vora de la costa.

El dia va ser fresc, però la companyia molt agradable. Hi va haver molta gent tot el dia, alguns de nosaltres vam poder fer una petita presentació d’algunes de les nostres obres i tots els membres de l’expedició, tots, varem aconseguir signar algun exemplar de les nostres obres. He afegit també algunes imatges. En concret, n’hi ha una, que ja la reconeixereu, que un dels que hi sortim va comentar que semblava el Sant Sopar. Faltaven apòstols, però és que tothom té molts compromisos. Si no passa res, l’any que ve repetirem.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *