Des de la Plana

Josep Usó

5 de maig de 2019
0 comentaris

A València.

Ahir, a València va ploure a bots i barrals, que m’ho han dit aquest matí. Però avui feia un dia esplèndid, d’aquells de maig radiant. Una mica fresc, però s’agraïa que no fes aquella xafogor que altres vegades hem tingut per aquestes dates.

Jo hi he anat a passar el matí als jardins dels Vivers. A la fira del llibre. Em tocava signar, si algú m’ho demanava, exemplars de L’any de l’herba sana. I val a dir que la jornada ha segut un èxit aclaparador. Els objectius eren modests; però he aconseguit exhaurir les existències. I això, sense comptar les xarrades còmplices amb amics, lectors, coneguts i persones d’aquelles que et retrobes sense esperar-ho després de molts anys d’absència. O el plaer de poder triar i remenar entre tants i tants llibres.

Moltes gràcies a tots els qui heu vingut i a Onada Edicions. Per als qui no heu pogut vindre, no patiu. Hi haurà altres cites i també altres obres. En podeu estar segurs. Encara ara em sorprèn quan alguna persona s’apropa i em demana que li dedique un llibre que he escrit jo. És una sensació tan agradable que em dóna forces per a continuar teixint històries. A la imatge podeu veure la cara de concentració que faig. És per tractar, quasi en va, de fer bona lletra. No es pot demanar tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!