L’endemà de Sant Jordi.

Ara que ha passat la diada de Sant Jordi ja sabem quins han segut els llibres més venuts. En Català, en Castellà, de ficció i de no ficció. Com cada any, cap dels meus apareix a la llista. Però no passa res. L’important, com ja deia Pepe Rubianes, es que la gent llegeixi. Encara que hagen de ser llibres meus.

Per entretindre’s ja està la campanya electoral. Amb debats i tot. Per la televisió, diu que els han fet. I el judici als presos polítics, que no es pot dir que ho són per cert. I l’allau de testimonis que es repeteixen fins que els agafa l’atac d’amnèsia. O l’episodi lamentable de Coripe. O les explicacions de l’alcalde d’allà per tractar de torcar la cagada.

Però aquests dies em toca repòs, que de seguida tornarem a la feina. Però, per si encara esteu interessats en alguna novel·la difícil de trobar per Sant Jordi, aquest divendres per la vesprada, estaré amb els companys de El pont a la fira del llibre de Castelló. Per si voleu vindre.

Afegeix un comentari