Nit de les Lletres Catalanes.

Anit es va celebrar a València la dotzena Nit de les Lletres Catalanes. Com cada vegada, els autors valencians que el darrer any hem publicat alguna obra nova, ens varem reunir amb tots aquells que s’hi van voler afegir per a sopar i també per a fer una mínima presentació de cada obra. En acabar, tothom que ho va voler va poder comprar les obres que va voler, per descomptat dedicades pels autors.

L’acte compta amb el recolzament de la Associació d’Escriptors en llengua Catalana, Acció Cultural del País Valencià, la Institució de les Lletres Catalanes i la llibreria fan Set, que es va encarregar de tindre llibres. L’acte va ser a la Societat Coral el Micalet, que sempre ofereix les seues instal·lacions i col·laboració.

Els presents, vam estar d’acord en què la literatura en Català al País Valencià té una bona qualitat. Comparable amb la de qualsevol altre país. També en que les institucions valencianes no fan tant com poden per a defensar autors, editorials ni tampoc per fomentar la lectura. I també varem mostrar el nostre rebuig unànime al judici que ahir mateix començava a Madrid contra els presos polítics catalans. A hores d’ara, ja es veu ben clar de què va la cosa, en realitat.

Per la meua part, vaig aportar el meu granet de sorra amb Judith Sorribes, la darrera novel·la, de moment.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *