La opció (segurament equivocada).

El senyor Pedro Sánchez ja ha triat la seua opció. Veient la llobada de l’extrema dreta espanyola (molt majoritària fins i tot en el seu partit) en contra de Catalunya, ha sigut incapaç de triar cap més opció que la més fàcil. Igual com es fa amb els paranys per tal de capturar qualsevol mena d’animal. Es deixa una opció fàcil que mena a un atzucac. I ha abraçat la proposta de la dreta més extrema. Millor i tot que VOX. Als catalans, ni aigua. ¡A por ellos!.

Segurament, l’home no deu tindre massa llums, perquè en una situació com la seua, els votants no el triaran a ell. Triaran les versions originals del feixisme. El líder de VOX va ser boina verda a l’exèrcit. Per exemple. I el líder del PP és tan imprudent com falsos són els seus títols acadèmics. Ell només pot presumir d’una tesi doctoral anodina qualificada amb un “cum laude” (la nota més alta possible) per tal de semblar una persona amb més llums que les que té.

Però, a més a més, resulta que és mentider. I tothom sap, al menys a la Plana, que s’agafa abans a un mentirós (ací ho deiem així, mentirós), que a un coix. I per a semblar que és progressista, d’esquerres, amb “talant negociador” i bona gent, fa una oferta als catalans. Porteu una proposta de reforma de l’estatut d’autonomia recolzada pel 75% dels vostres parlamentaris i l’aprovarem ací. Ja no recorda, pobre, que això mateix es va fer fa deu anys. I van ser els seus, Rodríguez i Guerra, dos personatges que mereixen poca confiança, els qui no van respectar la seua paraula. El segon, que en els seus temps ja va haver de dimitir per robar en connivència amb els seus germans, fins i tot se’n va vantar.

Així, tant és que pretenga apujar el salari mínim als 900 euros al mes com als 9000. No té recolzament per a aprovar els pressuposts. Les seues promeses són buides del tot.

Segurament, el senyor Sánchez es menjarà els torrons com a cap d’un govern molt feble. I seran els darrers, perquè per a feixistes, Espanya en té de molt més nivell. Tot i que hi haja personatges, com l’arquebisbe Cañizares, el de València, que diga que VOX no és un partit d’extrema dreta. Una opinió gens autoritzada i que, a més a més, no ve avalada per cap perfomance, com quan es va disfressar de roig.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *