El relleu.

Avui ha saltat la notícia. Javier García, més conegut pel cognom de sa mare, Albiol, plega com a president del PP de Catalunya. Les males llengües diuen que ho ha fet obligat pel seu partit. I que el veritable motiu és que li tenen enveja perquè ell és el membre que té més estudis de tots. Però està clar que això és una falòrnia. En realitat sí que l’han fet fora, però és perquè li tenen enveja. I li la tenen perquè els fa ombra. Literalment.

En tot cas, que ningú pateixi, que segur que el seu substitut estarà a l’alçada intel·lectual del predecessor i del partit. Això els ho garanteix en persona Casado, que en sap molt. No de bades té un màster. I també té en el seu currículum que diu Aznar que es un paio fantàstic.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *