Un pensament.

Avui m’he assabentat que ERC vol preservar a Torrent, el president del Parlament, lliure de càrrecs per si ha de substituir Oriol Junqueras, en el cas que les properes eleccions es celebren abans aquest no haja estat alliberat. Em sembla d’una ingenuïtat absoluta. Tothom que s’ho mire amb una mica de seriositat, sap perfectament que l’Estat Espanyol no alliberarà els presos polítics. Ni d’ací a les eleccions ni, si ho pot evitar, mai. Són els seus hostatges. I els necessita per a mantindre unes posicions que, com més va, més insostenibles li resulten. Només cal que recordeu que a Arnaldo Otegi li van fer complir íntegrament una condemna per haver aconseguit (amb molts altres) que s’acabés la violència a Euskadi. Clar que això els va suposar deixar milers de policies de tota mena sense cap feina real.

Si de veritat voleu que els presos polítics siguen alliberats, caldrà que feu efectiva la República Catalana. En cas contrari, la cosa va per a molt llarg.

És només un pensament, però molt em tem que siga encertat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *