L’ídol.

Ara s’ha anunciat que el proper mes de març, el cantant Victor Manuel anirà a Barcelona a fer un concert. I es veu que l’home ha anunciat que cantarà una cançó en la qual explica quan orgullós se sent de ser espanyol. Hi ha qui s’ha indignat i tot, pensant que l’home s’ha venut en arribar a la vellesa; però la veritat és que l’home no ha enganyat mai a ningú. Per a demostrar-ho, us deixe un enllaç amb una cançó de la banda Desde Santurce a Bilbao blues band. De l’any 1973! Clar que moltes de les cançons d’aquell àlbum no es van poder fer massa famoses perquè es va prohibir la seua radiodifusió. Ací teniu “El Ídolo“. I ací l’àlbum sencer. A veure s recoeixeu algú. I ja fa 45 anys, d’això.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *