Casado.

Pablo Casado ja veu que el cas del seu màster fraudulent ha arribat al tribunal suprem. Tot i això ell proclama que no dimitirà. I els del seu partit, aquell que segons els jutges (alguns) és una organització de delinqüents, el defensa aferrissadament. Normal. Al capdavall, el xicot només publica un currículum amb un màster que sembla més fals que un bitllet de tres euros. Però això no significa quasi res, a un país on un percentatge molt alt de la població prefereix la catalanofòbia directament el racisme a la cultura i el coneixement. És molt raonable que cada vegada més persones sensates se’n vulguen independitzar. I poc raonable que encara hi haja persones que vulguen justificar les bondats d’aquell país. Inevitablement, va caient en l’enèssim episodi de feixisme.

Segur que Casado és molt espanyol i n’està satisfet. Quina importància té saber llegir si un és molt patriota?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *