Un suggeriment. Interessat.

Ara que estem a punt d’acabar el mes de juliol, tots pensem que tindrem molt de temps per a fer tot allò que hem hagut d’anar endarrerint per les obligacions de cada dia. Per si preveieu alguna estona tranquil·la, em permet fer-vos un suggeriment. De fet, dos. Si us agraden les històries i llegir, us oferesc les dues darreres novel·les.

L’any de l’herba sana ja té tres anys, però té bona salut i, malgrat que el temps passa, no perd actualitat, perquè la memòria històrica es recupera molt a poc a poc. No té res a veure amb les fosses que s’estan obrint al cementiri de Paterna, però pot ser sí.

I Judith Sorribes és molt jove. De l’abril d’enguany. I és una història molt diferent. De joves adolescents amb problemes. I que no té res a veure amb aquella dita de que dels pecats dels pares els fills van geperuts, però és que tots som fills dels nostres pares i hereus d’una educació.

I acabe, que tampoc cal allargar-ho més. Si us decidiu i us agrada, i si no us agrada també, ja em direu alguna cosa. Gràcies.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *