La notícia.

Avui al matí, a l’hora de dinar a Alemanya, s’ha sabut que el tribunal de Slesvig-Holstein ha considerat inadmissible l’extradició del President Puigdemont per Rebel·lió i per Sedició. I considera possible la de Malversació. Des d’aleshores, molta gent s’ha pronunciat sobre si és una bona o una mala notícia. No seré jo, qui opine. Em faig ressò de les opinions de personatges més autoritzats. Per exemple, de la Dreta espanyola. La espanyolista de debò. O del PP mateix, que no se sap si és dreta, centre o vora.

Per als que penseu que ni fu ni fa, us deixe la opinió del senyor que ara mateix ocupa la Moncloa. Que sembla poc enterat de què ha passat. Per cert, Borrell encara és ministre, veritat? Ho dic perquè una vegada va dimitir; ara, que d’això ja fa molts anys. Tant Girauta, com González Pons, com Sánchez, impagables. A partir d’ací, vosaltres mateixos.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *