Dialogo o no dialogo.

Avui mateix, coincidint amb el la jutgessa Lamela (la mateixa que va començar a posar dirigents catalans a la presó) va exonerar cinc ex-ministres i a Florentino Pérez de cap delicte relacionat amb el CASTOR. Com diria aquell, no és res personal. Només són negocis. I aprofitant que era el solstici d’estiu, l’audiència de Navarra ha deixat en llibertat sota fiança de 6000 euros a la manada. Un estol de cinc violadors que van atacar a una dona jove, sola i indefensa. En el judici, el senyor jutge ja només va apreciar “abusos” i fins i tot va arribar a demanar l’absolució. Que un d’ells fora militar i un altre guàrdia civil es veu que no va tindre res a veure. Possiblement ningú, ni els jutges del judici ni els de l’audiència de Navarra ni ningú s’adonarà que aquestes decisions es coneixen a tot arreu. de manera que quan d’ací a dues setmanes i escaig els de TVE tornen a connectar amb Pamplona per a vendre’ns tota aquella faramalla sobre els encierros, els mozos, els corredors i tota la resta, més d’un recordarà que allà, en aquelles dates, les dones no estan segures. Ja no és una qüestió de justícia patriarcal. És més bé de flagrant injustícia. N’hi ha per a no anar-hi. Mentre, els presos polítics catalans continuen tancats sense cap motiu real. Igual com els exiliats. Com els joves d’Altsasu. Perquè són culpables de delictes d’odi. I els feixistes atacant persones indefenses per Catalunya si gosen defensar un llaç groc amb impunitat. Perquè són patriotes.

D’altra banda, el PSOE del somriure pacta l’ajuntament de Badalona a canvi d’unes humiliacions inaudites a càrrec d’un personatge de l’alçada de Garcia Albiol (que sembla que només té això: alçada). Ara; diners per a finançar els Països Catalans infrafinançats no n’hi ha ni n’hi haurà. Per als que vulguen diàleg, sempre poden esperar una reforma de la Constitución que tothom sap que no es farà mai.

I el senyor rei, Felipe el preparao no pot rebre al president Torra. I encara n’hi ha que s’escandalitza, perquè el president li ha demanat de reunir-se. Jo no sé què farà el president amb els jocs que comencen demà, però jo no hi aniria; al capdavall, ni Israel ni Palestina hi van i no passa res. Molt de borrec vocacional, hi ha. El rei fa política. I el PSOE també. la mateixa que feia el mateix rei amb el PP. Exactament igual. La gran diferència és que aquests prometen impossibles. Com ara eliminar el peatge de la AP7. Però de seguida han aparegut els “homes de negocis” a recordar que això és impossible. Va a contracorrent. Com l’economia, que ara que ja es veu que els tipus d’interès pujaran, comença a desinflar-se. I segur que la culpa serà d’un llaç groc. De no obligar als lladres a retornar el que furten i amaguen a paradisos fiscals, no.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *