Des de la Plana

Josep Usó

17 d'abril de 2018
2 comentaris

Judith Sorribes.

Quan ja em pensava que no arribaria a temps per a la diada de sant Jordi, avui mateix m’ha arribat a les mans el primer exemplar de Judith Sorribes. La novel3la que no va guanyar el premi Ciutat de Torrent de l’any passat però que l’editorial Tabarca sí que ha publicat.

En aquesta ociasió és la història de dues dones joves. Estudiants d’un institut, persones normals i corrents que estiren la seua rivalitat fins on molts no ho farien. I, pel camí, com sempre passa, apareixen tot de personatges que barregen els seus propis problemes amb els dels altres i que quasi mai aporten solucions. I els intolerants de tota mena, que sempre troben un problema per a cada solució.

En resum, que l’exemplar de la fotografia encara està calentet, calentet. Ni tan sols haurà arribat a les llibreries, a hores d’ara. Però de ben segur que us el podreu trobar ben aviat. Jo, com a bon pare amatent amb la criatura acabada de nàixer, ja l’anirè passejant. I, per descomptat, us aniré informant de cada nova passa que fem.

Si algú el llig, ja em direu que us ha semblat. De veritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!