A Catral. Amb fotos.

Antoni Rovira, que és una mena de força de la Naturalesa, d’aquells que mai paren i arriben a tot, ha publicat aquella entrada que vaig fer en aquest bloc. Però ell ha aconseguit la col·laboració d’un informàtic que ha aconseguit treure pes (qualitat també, però tot no pot ser) a les fotos. El cas és que ara, a més a més d’una descripció del projecte feta pel propi Antoni, hi podeu veure un munt de fotos de l’acte. Per si queda algú que no ho sàpiga, m’ho he passat molt bé. Acabant el conte, coneixent aquells alumnes, els familiars i tota la gent d’allà. De passada, podreu comprovar fins a quin punt n’és de curós i endreçat, l’amic Antoni Rovira.

Per si us ve de gust, us deixe l’enllaç:

https://delamadunescriptor.blogspot.com/

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *