Catral.

Catral és un poble de la comarca del Baix Segura. I allà hi ha un institut d’Educació Secundària. El cas és que allà, aquest curs han tingut un professor de Valencià molt menejós, que diem a la Plana. Antoni Rovira. I aquest ens va embolicar a un munt d’amics més o menys escriptors per tal d’escriure; millor dit, per acabar, uns contes que començaven els seus alumnes. Jo hi vaig participar. Si us en recordeu, la hostòria es deia El secret del bosc. I ara, aquesta setmana, hi aniré fins allà baix per tal de conèixer a Verónica, l’alumna que va començar aquella història que jo vaig haver d’enllestir com vaig poder. Ja us contaré com ha anat la experiència. De moment, però, malgrat la calor i els quilòmetres que m’esperen, n’estic molt il·lusionat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *