Increïble.

 

1426185331_649176_1426185749_noticia_normalAra resulta que els “informes tècnics” en els quals es va basar el Ministerio de Indústria del Estado Español (ells en diríen Reino de España) per tal de retallar els ajuts a les energies renovables, o bé són quatre mesos posteriors a la publicació de les retallades en el BOE, o, senzillament, ni tan sols existeixen ni sembla que mai s’hagen fet.

Això, només això és un escàndol majúscul. Perquè els informes s’han reclamat al senyor Ministro en seu parlamentària i ell, senzillament, es va negar a aportar-los. Ara ho ha hagut de reconèixer davant del Tribunal Suprem.

I ho ha hagut de fer perquè les empreses (algunes importants multinacionals) que han invertit en energies renovables en l’Estat Espanyol, han dut als tribunals al tal Estado per estafa. I acabaran guanyant el pleit, perquè es veu de seguida el llautó de la retallada. Només cal recordar que les elèctriques, tenen contractats com “assessors”, amb sous de més de cent mil euros l’any als ex-primers ministres Felipe González (gas natural + fenosa)i José Maria Aznar (endesa). De ministres supose que molts més.

De manera que ja podeu comptar que, quan es perda el pleit, no hi haurà diners per a sanitat, pensions, sous de funcionaris o dependència perquè caldrà pagar el deute a les empreses malèfiques que ens van guanyar el pleit. Cap dels polítics corruptes i lladres que ens duen anys estafant assumirà els seus delictes. Perquè ells són el que han segut tots els seus ancestres. Venedors de pàtries.

En qualsevol país del nostre entorn, un personatge com l’actual ministre l’Indústria, José Manuel Soria, ja fa molt temps que hauria deixat de ser ministre. Això, si hagués pogut arribar a tan alt càrrec, perquè jo, les poques vegades que l’he sentit parlar, m’ha semblat ignorant més que qualsevol altra cosa. Ara ja cal que estire el coll, ja, que no n’eixirà indemne. Però que a hores d’ara encara no l’hagen cessat, em sembla increïble. Això només pot passar a España. Enlloc més.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *