I per què no?

thumb_474__4

 

Avui ha esclata una altra notícia bomba. Quin any, el 2014. Ara resulta que el Jutge Castro, ha decidit que, si Iñaki Urdangarin eren socis i l’esposa de Diego Torres està acusada d’una sèrie de delictes, l’esposa d’Iñaki Urdangarin també ho ha d’estar. Des de fora, sembla molt lògic.

I ara resulta que la “prestigiosa” i “mil·lenària” “nació” que és Espanya, després d’haver hagut de fer abdicar al Rei que hi havia (al que posà Franco) es troba amb la germana menuda del rei acusada d’uns quants delictes fiscals. Que el cunyat ja ho estava.

Què faran, ara, els encarregats de jutjar aquest cas? Això està per veure. Però si jo pensés, o m’hagués passat pel cap invertir un sol euro en aquell país, m’ho miraria molt atemptament. Per si de cas. Perquè de les personalitats que s’han relacionat amb aquella família que s’anomena Reial, n’hiha molts i molts, que han acabat passant per la presó: Prado y Colón de Carbajal, Javier de la Rosa, Mario Conde… però a ells mai els ha tocat. Es veu que és perquè són “campechanos” de mena. O perquè són qui són, que tot podria ser. Estarem a l’aguait.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *