Terroristes? Terroristes. Ui, quina por.

thumb_474__4L’Audiencia Nacional ha decretat presó sense fiança per a set dels detinguts en la operació contra la Kasa de la Muntanya. Se’ls acusa d’atemptats amb bomba, però no especifica quins. Seria per riure si no fos perquè hi ha set persones detingudes i segurament empresonades que mai sabran per què ho estan. I no és que l’Audiencia no s’haja esforçat, per trobar els atemptats. És molt pitjor. Perquè no hi ha hagut cap mena d’atemptats amb bomba, a l’Estado Español, des de fa anys. I de caire anarquista o reivindicat pels anarquistes, aa mi no em sona res posterior a l’atemptat de Mateo Morral.

De manera que si se’ls acusa d’una cosa que no ha passat, no hi veig cap motiu perquè els alliberen mai. I això diu molt poc, de les llibertats de l’estat. Especialment quan hi ha una banda feixista que ha assassinat a una persona en una baralla multitudinària al bell mig de la Capital del Reino. O on els feixistes i els nazis apareixen en desfilades a València a la vora de les “autoritats” i protegits per la policia i no passa res. O on el Ministro del Interior, que després de condecorar dues mares de Déu i de posar sants a les sales d’espera d’algunes comissaries, ha legalitzat (amb seu a Alcoi) el partit “Amanecer dorado” a imatge del seu homònim grec i amb les mateixes pretensions.

I no cal oblidar que l’Audiencia Nacional és, directament, l’hereu del Tribunal de Orden Público (el TOP) de quan vivia Franco.

De manera que ja ho sabeu. Ara han sigut els de la Kasa de la Muntanya, però vista la llei mordassa que van aprovar a primers de setmana, qualsevol dia serà, o serem, qualsevol persona.

Si, sense atemptats terroristes es detecten bandes fantasmals, imagineu-vos si algú gosa dir als governants (per definir-los d’alguna manera) que són uns ignorants. O uns prepotents. O que no fan la seua feina. Per exemple.

Com em dèien a mi quan era menut i em posava en un embolic, Mare. Por!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *