Quins advocats de fireta.

1418142248_487550_1418142428_portadilla_normalEl prestigiós bufet de Miquel Roca és qui representa els interessos davant del jutjat nº 3 de Palma de Mallorca de Cristina de Borbón i Grècia. Aquest personatge, que figura com un dels “pares” de la constitució espanyola, després d’anys en la política es va dedicar a fer d’advocat de prestigi. I, fruit d’aquest prestigi, va ser escollit per la Casa Real d’Espanya per per representar a la aleshores infanta Cristina de Borbón per tot un seguit de delictes econòmics.

Després de proclamar que no hi havia cap indici de delicte, la seva estratègia de defensa va consistir en que l’acusada respongués més de quatre-centes vegades “no me’n recorde”, “no ho sé”, i bajanades com aquesta. En altres paraules. Es tractava de fer-la passar per absoutament incapaç de recordar res i de saber res. Gran defensa, sí senyor. Per cert. Compte, que aquesta senyora treballa per La Caixa.

Tan bé no degué anar la cosa quan ara, se la exculpa de tot (aquí el mèrit és del fiscal Horrach, que ja es deu veure de Ministre pels serveis prestats), però se li fa pagar una sanció de 600000 euros. Sembla una contradicció, però és que és molt contradictori. I sospitós. I ara va i el seu prestigiós bufet d’advocats fa l’ingrés de la multa annunciant-ho a bombo i plateret. I va, i s’equivoca de compte. El gran i prestigiós advocat Miquel Roca la caga tant que posa 600000 euros del seu client a un compte que no és. Si això us passés a vosaltres, què en pensarieu, del prestigi i de la vàlua del personatge? Spanish Brand, per descomptat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *