SAÓ

col.lectiu de reflexió rural

8 d'octubre de 2009
0 comentaris

Pagesos sí, postals no

El següent article d’opinió presenta l’Espai d’Interès Agrari del Baix Ter com una eina de reforç de tota l’activitat agrària i de valoració del territori. L’autor de l’article, publicat al Diari de Girona, exposa com aquesta idea inicial va acompayada d’un objectiu: l’afavoriment d’un territori agrari de qualitat. La idea clau d’aquest projecte és donar suport a tota activitat agrària i ramadera basat en una col·laboració de l’administració i la pagesia.

Davant d’aquests bons propòsits, l’autor mostra la seva opinió referent als possibles problemes que sorgeixen ja en l’actualitat o bé, que podrien aparèixer en un futur pròxim. La idea clau és que els diferents ajuntaments, l’administració, que s’han d’encarregar de desenvolupar aquest espai sempre amb el consens i la veu de la pagesia, es decideixi finalment a fer.ho. A banda d’aquesta decisió, també, es podria donar el canvi de tendència política cada quatre anys, fet que provocaria la paralització del projecte o bé, que no existís en certs ajuntaments una bona relació entre administració i pagesia.

Per aquest motiu, l’autor reclama que la pagesia tingui veu en tot aquest projecte si es decideix dur a terme finalment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!