Encara sobre cinema

Després d’escriure l’apunt Tres, dos, u…cinema! (ara sí) fa un parell de setmanes, he topat amb nous arguments que confirmen la tesi que hi plantejava i que, per tant, no em puc estar d’enumerar D’una banda, la irrupció al mercat de la revista Decine, que dedica una atenció especial a l’audiovisual català. D’una altra, la presentació, avui mateix, d’algunes produccions del país a la meca mundial del cinema. I, finalment, l’estrena a les sales comercials, i en un mateix cap de setmana, de dues pel·lícules en versió original catalana però d’estils ben diferents: la trepidant Trash, de Carles Torras (cartell en pdf) i Petit Indi, una bella, reposada i alhora desconcertant faula periurbana amb el segell de qualitat Marc Recha.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *