Un tast felí de Maria Coma

Linòleum, el nou treball en solitari de Maria Coma (meitat d’u_mä) ja treu el nas. Un nas amb bigotis, a jutjar per l’estètica que desprèn el disc i pel contingut del clip de llançament (Gat), on Coma mostra la part més manyaga, tant en la melodia com en la lletra, tot i que, com tots els felins, es reserva el dret a esgarrapar. Per cert: el vídeo és una mostra de la vitalitat de la “factoria Guàrdia Pilosa”, no només per les imatges exteriors, localitzades en aquest poble d’artistes, sinó també pels col·laboradors amb què compta. En aquest sentit, cal destacar la feina de la Clara Vallvé a la realització. M¡au!

Maria Coma: Gat (Linòleum, 2009)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *