Suggerir, no votar (busco les millors cançons)

Fa dos mesos que busco les millors cançons, i la valoració de l’experiència és d’allò més bona. Sigui en comentaris al bloc, via correu electrònic, via facebook i de viva veu m’heu suggerit (i ho podeu continuar fent) un munt de cançons per tenir en compte de cara a la (difícil) tria final.

La revista Enderrock es va fer ressò de la iniciativa en el número d’abril (gràcies!), però ho plantejava com una “votació”. Algú altre també s’hi ha referit en aquests termes. No voldria semblar impertinent, però tampoc vull crear cap malentès. Per això trobo rellevant insistir en un detall del procediment: Busco les millors cançons és una recerca personal (i subjectiva), per a la qual cosa he fet una crida entre professionals de la música, crítics, gent de la cultura i gent en general, per tal que em facin arribar els seus suggeriments, poder valorar-los, confrontar-los amb altres propostes (pròpies i alienes) i, finalment, triar. Evidentment, faré pública la tria. Però en cap cas no serà el resultat de cap votació. I és que, com vaig dir a propòsit del premi Disc Català de l’Any, les votacions populars en premis i concursos, especialment quan es produeixen per Internet, em generen alguns dubtes…

Nota: Gràcies a totes i a tots per participar-hi!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *