Els meus ulls aquí

“Penso que he tingut sort de poder obrir els meus ulls aquí”, cantava Lluís Llach al disc Verges 50 (al meu entendre, un dels millors treballs de l’artista). Ara que s’apropen els dies festius de setmana santa i que, com cada any, tornaré a la terra que “és el dibuix dels déus”, al “país petit” on, de matinada, “la plana es desvetlla i el Mongrí fa un gran badall”, em plau recordar les melodies que evoquen la processó de Verges i les cançons que parlen d’aquest racó de món. “Que no hi ha terra que a la meva carn la sedueixi tant”, mentre la deixin viure…

Lluís Llach: Els meus ulls aquí (dins Verges 50)

N’hi ha més..

Lluís Llach: Arran de terra (dins Verges 50)


Lluís Llach: País petit (dins Verges 50)

Foto: La silueta del Montgrí des dels aiguamolls (Jordi Lon)
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *