Élena

De nou, gràcies a l’imprescindible bloc de l’enderrocaire Roger Palà, he descobert la nova etapa en català del grup Élena. Després de dos discos i d’un període de renovació, el grup encapçalat per Helena Miquel (veu femenina de Facto Delafé y Las Flores Azules) acaba de treure al carrer el disc Un cafè, setanta matins format per deu cançons suggerents, agradables d’escoltar, d’un pop suau i amb unes lletres que es basen en la quotidianitat però que no deixen indiferents.

Mentre continuo buscant les millors cançons en català dels últims 50 anys, m’agrada veure com, dia a dia, floreixen noves propostes interessants.

Podeu fer-ne un tast aquí…

Élena: “En un minut”, dins Un cafè, setanta matins (2009)

… i podeu escoltar la resta de cançons del disc al seu myspace.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *