Un en barca

Al teatre estem representant l’obra ‘Tres en barca’. És una adaptació lliure de ‘Three men ib a boat’ de Jerome J. JEROME. Una adaptació valenciana, per suposat, on els tres protagonistes fem la volta en barca a l’Albufera. Visitem el Port de Catarroja, on Ramonet (sí, el de la cançó) ens deixa l’albuferenc, passem pel Saler, el Palmar, el Perellonet, Sollana i Albal… tot amb escenaris reals i documentats de forma rigorosa.

Escriure en un bloc, o escriure en general, és una viatge més solitari. Així doncs, he anomenat el bloc ‘Un en barca’. Arribaré a Ítaca?

www.circoramateatre.com

Un pensament a “Un en barca

  1. Mai no es navega tot sol, ni volent. Sempre en un girar el cap veus la flota que va al teu costat, al teu darrere, al teu davant. I una cosa invisible que t’empeny a escriure, ja siga per donar cos a una reflexió que, altrament, es tornaria efímera, ja per compartir en la més gran tertúlia alguna reflexió que molts altres també han fet. Enhorabona per la iniciativa!