TVE o TV del régim.

L’última notícia del colp feixista a TVE per part del PP és el cessament de Ana Pastor, presentadora de ‘Los desayunos de TVE’. Aquella televisió feixista, manipuladora i sectària de l’época de Josemari torna vuit anys després, perquè aqueixa és la democràcia que entén el PP, manipular i dir mentides, ja ho hem vist durant anys amb Canal9 i Telemadrid, ja sabem què és el periodisme pepero, xupla-li-la a Rajoy tot el que pugues, bon periodisme en definitiva. Però no hem de donar-los el gust, desintonitzem TVE dels televisors, desintonitzem RNE de la ràdio del cotxe, ignorem-los. Hi ha que ser burro (o pepero) per voler manipular les notícies al segle XXI, que amb un cop de clic t’enteres de tota la actualitat. Però les  mesures d’este govern rànci necessiten l’estratègia d’un colp d’estat, ocupar la televisió pública i la ràdio. Sols queda dir que Ana Pastor, Juan Ramón Lucas, Xabier Fortes i molts més acomiadats eren massa periodistes per a tan poca democràcia. Que tingueu sort.

Un pensament a “TVE o TV del régim.

  1. Més enllà que TVE hagi perdut un bònic figurí, s’ha de dir que aquest canal no és l’únic en tergiversar, amagar i mentir. Si més no, a TV3 (i CatRàdio) en saben un toll, d’això…

    Atentament, i feliç Dissabte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *