Estiu, el viatge (2)

Duguem quatre dies a Zarautz, arribarem dilluns pels volts de les sis després d’un viatge llarg i cansat, això sí al País Basc unes carreteres de categoría (i ves que ho han de ser tot ple de peatges!). El càmping és tot un luxe; està situat dalt d’una muntanya des d’on les vistes són espectaculars, sobretot la posta de sol on es veu com el sol es va endinsant en l’oceà fins que desapareix.  La platja i les caletes són brutals també amb un aigua força freda però que es pot suportar. I com no, els dinars i sopars de luxe amb dos cuiners que tenim molt perfeccionistes i exquisits (Xavi i Hèctor). Els dies pasen volant així que s’en anem a fer-nos una cerveseta ben fresqueta!

2 pensaments a “Estiu, el viatge (2)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *