Taula rodona: “Autodeterminació: quin full de ruta?”

El FOCDA ha convocat per aquest dijous 6 de setembre vinent, a les set del vespre a la sala Abat Escarré del CIEMEN, c/Rocafort 242 bis, de Barcelona,  una taula rodona amb representants de CIU, ERC, ICV, CUP, PDD i Sobirania i Progrés al voltant del lema: ?Autodeterminació: quin full de ruta??, on es facin públiques les propostes de les diferents organitzacions relatives al necessari Full de Ruta per l?Autodeterminació que la nació catalana necessita per al moment present.

Hi intervindran ,

Per CIU: Antoni Vives
Per ERC: Pere Aragonès
Per ICV: Dolors Camats
Per la CUP: Josep-Anton Vilalta
Per la PDD: Mònica Sabata
Per Sobirania i Porgrés: Hèctor López Bofill

Fem una crida a totes les persones sensibles amb aquests temes a que us en feu ressò, per exemple anunciant l’acte en els vostres blocs personals o d’entitat i fent enviaments de correu electrònic. Us hi esperem!

——————————————–

Tal com ja vam anunciar en una entrada anterior d’aquest bloc, a principis de l?estiu el Fòrum Català pel Dret a l?Autodeterminació (FOCDA), després d?haver analitzat la conjuntura política, feia una crida a la societat catalana i a les seves organitzacions nacionals representatives (vegeu comunicat adjunt) perquè, partint de la consideració que l?autonomia és una via morta, mostressin obertament el seu rebuig a l?Estat monàrquic espanyol i a la seves polítiques, i avancessin cap a l?única alternativa possible que és l?autodeterminació.

En aquesta perspectiva el FOCDA ha convocat per al dia 6 de setembre vinent, a les set del vespre a la sala Abat Escarré del CIEMEN, c/Rocafort 242 bis, de Barcelona, una taula rodona amb representants de CIU, ERC, ICV, CUP, PDD i Sobirania i Progrés al voltant del lema: ?Autodeterminació: quin full de ruta??, on es facin públiques les propostes de les diferents organitzacions relatives al necessari Full de Ruta per l?Autodeterminació que la nació catalana necessita per al moment present.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *