Jaume Sastre. Vaga de fam (08.05-14-16.06.14)

W. E. Henley: "Som l'amo del meu destí. Som el capità de la meva ànima"

24 d'octubre de 2017
0 comentaris

JUNTS PEL SÍ DIU QUE SE COMPROMET A DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA MENTRE MAS-COLELL SEMBRA DUBTES

JUNTS PEL SÍ DIU QUE SE COMPROMET A DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA COM A ACTE DE LEGÍTIMA DEFENSA MENTRE MAS-COLELL SE DEDICA A SEMBRAR DUBTES

Perfecte! El que no diuen els diputats de Junts pel Sí és quant de temps mantindran vigent la DI aquesta vegada: vuit segons, deu segons, un minut, trenta minuts, una hora, tres hores, dotze hores, vint-i-quatre hores, quaranta-vuit hores, un mes… o per sempre?

Gat escaldat d’aigua teba tem! Després del que va amollant Mas-Colell per les ràdios, que és el mateix que la setmana passada va dir Artur Mas, és normal que molts independentistes estem indignats quan pensam que els dos Jordis són presos polítics i més de mil persones van ésser apallissades dia 1-O per defensar les urnes i intentar votar en el referèndum d’autodeterminació.

Si Artur Mas pensa que fent la farina plena i rendint-se a l’últim moment davant el xantatge del Consell de Garanties, Espanya li perdonarà la multa de 5,2 milions d’euros per haver convocat la consulta del 9-N de 2014, va ben errat de comptes. L’experiència demostra que quan tot un país és envaït i atacat per una potència estrangera no hi ha “salvacions individuals” i com  han demostrat mils de vegades els colonitzadors, Roma no paga traïdors! Per altra banda, la millor manera de lluitar contra les multes, detencions, embargaments i empresonaments és lluitar amb totes les nostres forces per proclamar sense complexos ni manies la República Catalana i a continuació consolidar-la.

Els colonitzadors i els invasors necessiten els traïdors però un cop han assolit la traïció, els donen el tracte que es dóna a un kleenex: usar i tirar, perquè ningú no es fia d’un traïdor ja que si ha estat capaç de trair el seu poble, això vol dir que mai no serà de fiar ja que en qualsevol moment pot tornar a trair a qui sigui.
 
A Santi Vila, Artur Mas o a Mas-Colell els hauria de caure la cara de vergonya per fer aquestes declaracions en aquests moments i no haver-les fet anys enrere, bàsicament per dos motius: primer, perquè no fan més que donar ales a la repressió que els borbònics ja tenen preparada en contra de tota la nació catalana; i segon, perquè poden provocar la desmoralització, el dubte i el desànim entre la nostra gent, quan el que necessita ara el nostre poble és tot el contrari: missatges de confiança, de coratge i de força amb moral de victòria.

 

https://www.vilaweb.cat/noticies/andreu-mas-colell-planteja-dubtes-sobre-la-proclamacio-dindependencia/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!