PARAULES TRENCADES ESTRENA NOVA TEMPORADA

Sin título

Torno a escriure amb la certesa que aquest temps m’ha servit per desconnectar de tot el que em calia i he trobat una altra manera de fer i de mirar. Aquest estiu m’he dedicat a posar-me les ulleres d’escriptora. I ho dic amb veu alta. I t’he trobat a la platja mentre la sorra s’escampava per les meves llibretes i he trobat una Laura més madura que ja no balla però ara cuina. Ens hem assegut i estirat mentre veiem caure les estrelles i hem pensat com fer la novel·la. La teva novel.la. Una Laura que escriu i una Anna que t’escolta. Passejo pels carrers de Calella mentre veig les vostres escenes on fareu sonar un brindis pels anys que us veu estimar. I els teus pares ja no hi són, l la iaia ha mort i tu tens una cuina per estimar i jo una recepta per escriure. Quatre fogons i una cullera de fusta. Tot s’està remenant  a la meva nova cuina. Un canvi de casa he fet, i mentre trec capses i capses trobo aquella fotografia de tu. Vas marxar quan jo ni sabia casi parlar i ara et trobo i sé que em dius des de on estiguis, que puc amb això i amb molt més i que el primer ball sortirà amb un gran escena. Ho intentaré, agafaré aquell ritme delicat i aquell estil que he aprés dels teus llibres. Mentre passejava amb els meus ulls verds que m’agafaven de la mà, us veia tant clars que només tenia unes ganes boges de posar-me a escriure aquella escena on tu… però bé ara és el moment. Conduiré fins allà, i intentaré ,Laura, fer-ho de la millor manera que m’han ensenyat. I si no va bé, farem un altra gir i seguirem perquè quan la sang et bull entre lletres i paraules trencades no hi ha silencis no hi ha pauses no hi ha buits. Ens estrenem una nova temporada i lectors d’aquest bloc només us vull donar les gràcies pels vostres mails que em feu arribar i que m’animen dia a dia a saber que aquest bloc , que des de fa anys que escric, té vida i és gràcies a vosaltres . Volia començar aquesta nova entrada dient que gràcies i que espero que gaudiu un any més de tot això i de més…Comencem a construir paraules trencades…..

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: