5 de juny de 2007
Sense categoria
3 comentaris

Presentació.

Som una colla de militants i simpatitzants d’ERC que hem tingut i/o tenim responsabilitats de govern (tot i que alguns només hem estat a l’oposició, però amb voluntat de govern això si), sigui als ajuntaments o altres organismes locals o a la Generalitat.

Tenim clar que governar no vol dir només gestionar. Vol dir lideratge, estratègia clara, capacitat de gestió (només faltaria) i consecució de resultats, i també capacitat d’il.lusionar a la gent. Tanmateix, també tenim clar que només des del govern és possible canviar realment les coses en la perspectiva dels nostres objectius a curt, mig i llarg termini. No som partidaris de governar per governar, sinó de governar per canviar les coses i satisfer les necessitats de la majoria de la gent, per avançar en l’assoliment dels nostres objectius.

No som ni volem ser cap tendència. No tenim res a veure ni amb el Reagrupament, ni amb Esquerra Independent, ni amb el "Portabellazo". No som de cap clan ni tampoc ho volem ser-ho: ni del de l’avellana ni del del pèsol; ni del de l’aparell ni del de les comarques centrals; etc.. No tenim cap interès personal o particular ni com a grup. Potser això ens fa sospitosos o perillosos??. 

Només volem que ERC funcioni seriosament com a partit. Com el tercer partit de Catalunya que aspira a ser el primer. Com a partit de govern que governa, i que governa bé.

  1. Feia dies que no llegia un text amb què hi estès tant d’acord. El gust de boca d’aquestes darreres eleccions ha estat amarg. Sobretot quan veies la cara de moltes persones anònimes que han treballat tant per ideals, per creences, perquè combreguen amb el projecte. No sóc ni Kas taronja ni KAS llimona Sols vull que tot funcioni, que el partit ens ampari quan tenim merders, que respongui, quan hi ha eleccions, que les seccions locals treballin per les ciutats i pobles i no encontra dels grups municipals i a l’inrevés. Vull poguer mirar a la cara als que han treballat a la campanya desinteressadament i no haver de justificar coses de les que no som responsables.Vull que governem si aportem esperit de canvi i transformació. Gràcies per parlar clar. Potser si que som perillosos, però em sembla que som molts, je, je.

  2. Estic completament d’acord amb vosaltres! Potser el govern desgasta, és veritat, però l’oposició consumeix. S’ha aconseguit fer una xarxa municipal àmplia i, en alguns casos, coordinada, i ara em fa l’efecte que es vol tirar tot per l’aigüera. Ser en un partit polític vol dir aspirar a governar per, com dieu, canviar les coses. Segurament s’han de canviar les regles del joc, però continuem jugant a política, a construcció nacional i mirar-se el món des d’una òptica de progrés. Llegiu l’article de l’Huguet d’avui al Periódico.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!