ELS FUGITIUS D’ÀTICUS 89. Lluís Vilarrasa (2006)

Àticus 89 és la colònia més llunyana que l’Organització té a l’espai. Fa centenars d’anys que la societat és dirigida per superordinadors i la raça humana té una vida benestant i segura. Però aquesta seguretat té un preu: ha desaparegut la llibertat individual. Uns joves estudiants destinats temporalment al planeta Àticus 89 hauran de prendre una decisió vital quan l’Organització farà fallida i els abandonarà per sempre en els límits de l’Univers conegut.

 

XXV Premi de narrativa infantil i juvenil Guillem Cifre de Colonya 2006

2 pensaments a “ELS FUGITIUS D’ÀTICUS 89. Lluís Vilarrasa (2006)

 1. Vul felicitar en Lluís Vilarrasa pel llibre Els fugitius d’Àticus 89. Ens ha encantat. Una hitòria fantàstica, plena d’emoció, amb esdeveniments continus i justes decripcions per anar-se imaginan els llocs i situar els aconteixements.
  Vaig triar el llibre junt el meu fill Oriol 11anys, que n’havia de triar un i llegir-lo durant les vacances de setmana santa. Com es un nen amb poques ganes de lectura, com molts d’altres dels nostres temps, vaig pensar que el millor seria triar-lo entre els dos i també llegir-lo. Ha sigut una experiència formidable, ell s’ho ha passat molt bé i cada dia quan tocaba llegir els quatre capitols diaris (dos ell i dos jo) no ha posat cap mena de resistència i el més increible que el meu fill petit també ha volgut llegir-ne un.
  recomano aquest llibre a tots els nois i noies que el vuguin llegir i als pares que el vulguin compartir amb els fills.
  Per això dono les gracies en Lluís Vilarrasa per la formidable setmana santa que hem tingut aquest any.

 2. M’ha encantat, es un llibre fantastic.
  Ha mes es devertit llegir-lo a classe!!!
  Es un bon llibre per pasar les vacances llegint, un bon llibre en el sofa,el llit, a la piscina…
  Moltes gracies per haver-lo fet, m’ho he passat molt be!!
  Molt bé Lluís vilarrasa
  molts petons,gracies!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *