A LA RECERCA DEL TEMPS PERDUT. UN AMOR DE SWANN. Marcel Proust (9)

Odette de Crécy no és el tipus de dona que desperti la passió de Swann, però tot canvia quan li veu una gran semblança amb la Sèfora de Botticelli.
 
“Després de contemplar llargament aquell Botticelli, pensava en el seu Botticelli personal, que trobava encara més bell i, abraçant la fotografia de Sèfora creia estrènyer Odette contra el seu cor” (Pàg. 282)

Traducció: Valèria Gaillard Francesch.

Quand il avait regardé longtemps ce Botticelli, il pensait à son Botticelli à lui qu’il trouvait plus beau encore et, approchant de lui la photographie de Zéphora, il croyait serrer Odette contre son coeur. (Pàg. 221-222)

Imatge: Sèfora de Botticelli.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *