Via republicana cap a la democràcia.

Aquesta via podria servir tant pels independents en relació a Catalunya com per l’Espanya dels comuns, però actualment s’està iniciant a tota Catalunya i no veig que s’estigui engegant amb tanta intensitat al territori espanyol (potser les lluites feministes, els pensionistes, el mur de Murcia…)

És la via de l’apoderament popular (CDR’s i d’altres), l’eixamplament de les organitzacions independentistes (civils i partits polítics), i la necessària aparició de nous lideratges netament republicans que estiguin disposats a continuar l’embat de la lluitat cos a cos amb els poders nacional catòlics i monàrquics per instaurar un règim democràtic de llibertats socials.

Comités en Defensa de la República. Obrim fronteres.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.