Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

18 de juny de 2017
1 comentari

Invasions humanes massives.

Defensar la pròpia societat d’invasions massives, ja siguin turistes o immigrants no és xenofòbia, cal una resposta mesurada i racional de protecció, regulació estricta de l’estat de dret i del benestar.

També és rellevant el caràcter impositiu o violent d’aquestes invasions. Ateisme o antiislamisme és salut i pau, no és pas xenofòbia i ni molt menys racisme (d’altra banda, ni les religions es corresponen amb les ètnies ni les ètnies amb les religions, excepte en el cas de les religions racistes, endogàmiques o no expansionistes). Calen mesures constitucionals per construir un estat veritablement laic (i no multiconfessional com l’actual, que condueix al desastre per subvencionar rituals irracionals i supersticions violentes). El repte demana un sistema educatiu  i mitjas de difusió de qualitat desintoxicadors de les ideologies magic-religioses.

La gent vestida es pot banyar al mar o al pantà. No a les piscines, per higiene només.
  1. Un estat laic no està renyit amb una societat multiconfessional. Són dues coses que poden cohabitar (per exemple els EUA d’Amèrica).
    Una cosa és subvencionar institucions i fundacions (ja siguin religioses, polítiques, sindicals, ideògiques…) i una atra és prohibir que les persones siguin lliures per creure el que hom vulgui o cregui convenient.

    [El peu de foto pot incorrer a errors interpretatius. Normalment, a les piscines no són admeses persones nues (desvestides). Quin problema -objectiu- hi ha en la utilització del “burkini”? El mateix que la utilització del “monoquini”: cap].

    I sí, la turismofòbia, com la islamofòbia (o la cristianofòbia o la judeofòbia) poden ser manifestacions molt semblants a la xenofòbia… o a la histèria totalitària.

    Atentament, i bona setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!