Invasions humanes massives.

Defensar la pròpia societat d’invasions massives, ja siguin turistes o immigrants no és xenofòbia, cal una resposta mesurada i racional de protecció, regulació estricta de l’estat de dret i del benestar.

També és rellevant el caràcter impositiu o violent d’aquestes invasions. Ateisme o antiislamisme és salut i pau, no és pas xenofòbia i ni molt menys racisme (d’altra banda, ni les religions es corresponen amb les ètnies ni les ètnies amb les religions, excepte en el cas de les religions racistes, endogàmiques o no expansionistes). Calen mesures constitucionals per construir un estat veritablement laic (i no multiconfessional com l’actual, que condueix al desastre per subvencionar rituals irracionals i supersticions violentes). El repte demana un sistema educatiu  i mitjas de difusió de qualitat desintoxicadors de les ideologies magic-religioses.

La gent vestida es pot banyar al mar o al pantà. No a les piscines, per higiene només.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.