Catalunya i la humanitat.

La humanitat no és tot lo món, el planeta és més que la humanitat.

Formem part d’una espècie que posa en perill el planeta que trepitgem i des d’aquest punt de vista la humanitat entesa en la seva totalitat és enemiga de la biosfera i localment del nostre ecosistema vital i per tant l’espècie humana és un perill per a la nostra pròpia existència. Per estimar la terra que em dona la vida, sóc més amic de l’ós del Pirineu en perill d’extinció que de mil milions de xinesos, o indues, o…

Compromís amb la nostra terra i cultura? Sí. Defensarem la terra, la gent i la cultura per la que han lluitat els nostres avantpassats.

Humanisme fraternal, internacionalisme cumbaià? Fraternitat no extensiva a tota la humanitat incondicionalment. Dubte metòdic, cautela i desconfiança davant cultures religioses, invasives i fanàtiques.

Un dibuix hipnòtic

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.