Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

9 de juny de 2016
0 comentaris

L’ANC com a actor independent en les eleccions espanyoles del 26J.

El cicle parlamentari català d’aprovació de pressupostos ha fet entrar en crisi la política governamental de Carles Puigdemont.

Cal debatre quina és la resposta de l’ANC al moment nacional català actual. Cal activar la independència de Catalunya des de la societat civil no organitzada cara a la resta de la ciutadania . Cal eixamplar la base sobiranista des de l’acció pròpia de l’organització ANC d’aquí a setembre.

Ara hi ha una oportunitat única per actuar: les eleccions espanyoles del 26J. La festa de l’11 de setembre no és més important que això.

L’ANC i tots els seus socis han de participar activament a les eleccions com a agent independentista.

Cal mobilitzar tota la militància perquè l’Assemblea s’impliqui en les eleccions del 26J amb  programa propi d’activitats per menar l’electorat català cap posicions polítiques clares d’alliberament personal i nacional que la tria d’opcions electorals marcadament independentistes, ja sigui de ERC o Convergent guanyen vots.

Tanmateix l’ANC com a organització autònoma ha de jugar un paper protagonista amb perfil propi. No pot ser ni subsidiaria ni secundaria ni pedrera d’altres entitats ni anar al rebufo dels partits polítics, govern o parlament. Hem de deixar de veure que fan la resta d’organitzacions i per contra ser més protagonistes de la nostra pròpia activitat.

Objectiu immediat de l’ANC: treballar  les eleccions espanyoles del 26J per la independència.

Endavant República Catalana
Endavant República Catalana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!