Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

28 d'abril de 2015
2 comentaris

Laniakea i la república independent de Catalunya.

Aclariré en primer lloc a què ens referim amb “Laniakea”. D’entrada no es tracta d’una companyia de productes de decoració de la llar ni ens referim a la platja “Laniakea Beach” a Hawaii, també coneguda com la platja de les tortugues, “Turtle Beach”.

Laniakea és un supercluster de galaxies definit per primera vegada en la revista Nature en setembre de 2014 per astrònoms de la Universitat de Hawaii a Manoa. En Laniakea estaria inclosa la nostra Via Làctia i per tant el Sistema Solar i la Terra en ell.

És a dir, no ens podem perdre ja. No hi ha excuses per desorientacions ni vertígens, la nostra identitat i el lloc a l’Univers on som és més clara que mai i la voluntat d’independència ha de ser també segura i ferma. Amb la llibertat com a nació, un espai infinit de possibilitats se’ns obre sota el cel de Laniakea.

  1. be laniakes es moolt gran jo vull ser ciutada de laniakea vull ser un essser galactic i universal i federarme amb totes les formes de vida de laniakea, voste vol ser catala res mes petit que lo seu i mes gran que lo meu, en fi ha de haver de tot a la vida essers humans petits i gent universal, lo que es diu provincians o universals, en el meu cas de laniakea, la meua patria i es lanaikea es el meu pais el seu catalunya, res quasi lo mateix jajajajajajajajajajajajajajajajaj

    1. Fenollosa, res a objectar, jo com a català i èsser humà també sóc ciutadà de Laniakea i català com vosté. Això sí, envejo la seva alegria i m’agradaria estar tant content com vosté , peró suposo que això va en les glàndules de cadascú. Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!