24 de maig de 2015 (1): Eleccions municipals de Països Catalans.

La decisió dels catalans es pot materialitzar molt abans del 27 de setembre 2015.

En unes eleccions municipals passades, fa uns anys, no arriba un segle, el rei d’Espanya es va anar i es va proclamar la república catalana.

Ja que les eleccions autonòmiques no estan destinades legalment per a la secessió de cap autonomia: per què el poble de Catalunya que vol la independència ha d’esperar (seguint la normativa electoral del regne d’Espanya) a la data que Mas vulgui per unes eleccions autonòmiques? Per què continuar amb el govern autonòmic de les retallades?.

Deixem la religió que emana del Regne d'Espanya.

Deixem la religió que emana del Regne d’Espanya.

Per la mateixa regla els catalans poden decidir la independència en unes eleccions autonòmiques, municipals o en les eleccions al consell escolar del col·legi del costat.

D’acord amb la Llei Orgànica del Règim Local (LOREG) el 24 de maig de 2015 (quart diumenge de maig) es celebraran a l’Estat espanyol eleccions municipals i múltiples eleccions autonòmiques, entre elles al País Valencià i Ses Illes Balears.

Per tant, si n’hi ha voluntat, a les eleccions municipals de maig d’enguany el poble de Catalunya pot parlar clar i català i prendre la decisió que esta en el cap de la majoria. I també el mateig dia el País Valencià i Ses Illes Balears.

Potser doncs que les eleccions municipals es celebrin en clau plebiscitària a Catalunya i també a tota Espanya. Potser a Espanya el poble no esperarà a la data de les eleccions generals de Marianico del PPSOE i Pablo Iglesias de Podemos, potser es cou una veritable revolució.

I potser en el conjunt dels PPCC pot haver un moviment d’alliberació no tant sols socials sinó també nacional. Llavors augmenta les virtuts de les eleccions municipals, en superar la frontera de les eleccions autonòmiques a tota la nació, superant el esquarterament de la constitució de la monarquia franquista de l’Espanya de les autonomies.

Por tot això, la meva aposta i proposta per unes eleccions municipals més enllà del municipi, en clau sobiranista, independentista i de Països Catalans.

Repúbliques dels Països Catalans després d'unes eleccions municipals de canvi de règim polític.

Repúbliques dels Països Catalans després d’unes eleccions municipals de canvi de règim polític.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.